OM SVEND EEG

Uddannelse: Er uddannet musikterapeut fra Ålborg Universitet (2000) og er uddannet socialrådgiver (1980).

Aktuelt: Arbejder som free lance musikterapeut med ældre demente, samt udviklingshæmmede mennesker. Har privat praksis.

Arbejdet foregår ofte i tilknytning til klienternes bolig rundt omkring i Midt- og Østjylland, men kan også foregå i eget terapilokale. Afholder kurser og workshops. Tilbyder musikterapi - for eksempel som led i personlig udvikling, v. stemmeproblemer mm.

Priser: Følger gældende overenskomst med Dansk Magisterforening.

Der udformes gerne tilbud om workshops m.v.
Tidligere: Efter at have arbejdet en årrække med musik i psykiatrien, arbejder han fra 1999-2007 med ældre og ældre demente mennesker på to lokalcentre i Århus.
Er fra okt. 07 - juli 08 ansat på Hospice Djursland. Konsulentbistand for institutioner, kommuner m.v.

Har i en stor del af arbejdslivet arbejdet som musiker, og oplever, at vekselvirkningen mellem denne baggrund og arbejdet som musikterapeut, giver en positiv og kreativ indgangsvinkel.

Har undervist

  • Dansk Forbund For Musikterapi-kurser fra 1994 til 2007
  • SOSU-skolerne i bl.a. Århus, Randers og Åbenrå, Odense og Svendborg.
  • personale på en række Plejehjem i Jylland, Fyn og på Sjælland
  • musikterapistuderende, pædagogstuderende, SOSU-assistent- og hjælper-elever, fysio-   og ergoterapeutstuderende
  • tværfagligt personale og interessegrupper

Spiller som musiker bl.a. i Århus-grupperne Back Pages, Undertow, Sidetrackers samt Tabasco Beat. Tidligere Don´t Mess, Bachelor Boys, samt Mell & Shaky Legs.

Undertow har flere sideløbende projeker igang.  Bl.a. spiller bandet et rock repertoire fra 60´erne (Pink Floyd, Black Sabbath, Hendrix, Procol Harum, m.fl.), og har desuden arbejdet en del med improviseret musik. Dette anvendes i flere af det århusianske teater Papirteatret Meklenborg (tidl.Svalegangens Dukketeater) -forestillinger.
Se mere: https://www.undertow.dk/

Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock'n'roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah-wah-pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer. Find os på www.sidetrackers.dk , facebook, youtube, m.fl.

Tabasco Beat består af musikere, der trækker på mange års erfaring fra det aarhusianske musikmiljø – især inden for den brogede genre, der kaldes verdensmusik. Tabasco Beat er inspireret af musik fra alverdens steder – dog nok især fra ”de varme lande”. Find os på facebook, youtube, m. fl.

 

 

Svend Eeg - 20 43 69 19 info@eegmusikterapi.dk
www.eegmusikterapi.dk