BRUGERKOMMENTARER

På denne side vil der fremover findes kommentarer og oplevelser af nogle af de aktiviteter Eeg Musikterapi udfører. Genkendelse af klienter er ikke mulig, da forskellig data -herunder navn, alder mm.- er ændret.

Jens er sidst i tredverne, og har været senhjerneskadet 7-8 år. Han har april 2012 modtaget musikterapi hos undertegnede i 3 år - én gang ugl. - Jens´s mor har beredvilligt og venligt stillet sine kommentarer og oplevelser af musikterapien til rådighed:

Som forældre til en senhjerneskadet ung mand, Jens, der har svært ved at udtrykke sig, og som humørmæssigt er meget svingende, vil man forsøge næsten alt for stimulere og bringe lidt glæde ind hans stille liv.

Denne glæde bringer musikken. Og den ugentlige time med musikterapeuten, Svend Eeg, fremkalder hos Jens følelser, oplevelser og glæde. En glæde, der nok ikke huskes i hjernen, men så absolut i hele kroppen. 

Han lyser op, når musikterapeuten nærmer sig, han svinger med i musikken. Er han humørmæssigt nede, formår musikterapeuten at finde en musik, der langsomt får ham op, og omvendt, er han humørmæssigt for flagrende, får den valgte musik ham ned ”på jorden” igen.

Musik er bedre end medicin, og de dage, hvor Jens kan spille med på små instrumenter, nyder han særligt meget og er lidt stolt over at kunne være en del at rytmen. 

Et uddrag af den musik, der bringer Jens ro og glæde, er blevet lagt ind i en musikpude, som hjælper ham til at falde til ro med et smil på læben.

Musikterapien formår at finde ord og melodier frem i en skadet hjerne og genkendelsens glæde bliver på den måde uvurderlig. 

Det er ganske enkelt genialt.

Svend Eeg - 20 43 69 19 info@eegmusikterapi.dk
www.eegmusikterapi.dk